history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Voordelen van Old Inn Wonen

Sfeervolle, landelijke en industriële meubels

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! Onze collectie bestaat onder andere uit stoere bankstellen en hoekbanken, comfortabele fauteuils, ruime keuze eetkamerstoelen, robuuste eiken tafels, prachtige accessoires en nog veel meer... 

Familiebedrijf

Wij zijn bijzonder door ons al meer dan 45 jaar als echt familiebedrijf te onderscheiden in de markt. We blinken uit in het leveren van een optimaal mogelijke service en het aanbieden van een diverse variatie van landelijke en industriële meubelen omdat wij een goede relatie hebben met onze leveranciers.

Online meubel warenhuis met eigen import

Wij importeren onze eigen meubelen.

Eigen Showroom

Opzoek naar landelijke of industriële meubels die precies bij jouw huis passen? In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we je een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds en industrieel. Ondanks dat we proberen zo up-to-date mogelijk te zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste collecties op de website, blijft het natuurlijk altijd de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. Sfeer proeven lukt nog altijd het beste op locatie en de koffie staat natuurlijk klaar!

Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd

Vanuit ons centrale magazijn worden de meubelen die wij op voorraad hebben binnen 1-6 werkdagen bij jou aan huis geleverd. Onze transporteur neemt contact op om de leverafspraak met je te plannen.

Online order gratis bezorgd in Nederland

We hebben een gratis standaard bezorging tot deur of Bezorging & Service, de kosten hiervoor zijn €49,-.

Als je kiest voor een Standaard bezorging wordt jouw bestelling tot de deur geleverd. Dat kan zijn door de pakketdienst, als de afmetingen van het artikel het toelaten. In de meeste gevallen, bijvoorbeeld bij een tafel of kast, wordt de Standaard bezorging gedaan door onze transportservice. Deze standaard bezorging, ook wel dropshipment, is gratis. Zij leveren jouw bestelling met één man tot de deur. Montage van de meubelen is hierbij niet inbegrepen.

Met onze Bezorging & Service heb je de beste en meest uitgebreide optie te pakken. Wij komen jouw bestelling met twee professionals bezorgen. En buiten deze ijzersterke bezorging, bieden wij ook een uitgebreide service, zodat je meteen kunt genieten van jouw aankoop. Een fijnere aflevering kan je je haast niet wensen, want je hebt er geen omkijken naar.

3 jaar garantie

Op artikelen die gekocht zijn bij Old Inn Wonen geven wij 3 jaar garantie.

Deze garantie geldt als de producten niet de kwaliteit hebben die ze zouden moeten hebben of vroegtijdig defect raken. Gebreken door normale slijtage, verkeerd gebruik of verkeerd onderhoud vallen niet binnen de garantie. Ook bij vochtschade en verkleuren door bijvoorbeeld zonlicht geldt de garantie niet.

Omdat wij veel houten meubelen verkopen, willen wij je erop wijzen dat het hout kan gaan werken. Dit is van toepassing op alle soorten hout verkrijgbaar in onze winkel. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken / kromtrekken van het hout.