history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Tafels

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! Old Inn Wonen is jouw specialist voor een landelijke of industriële tafel of een heel interieur. In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we je een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds  en industrieel. Bestel jouw landelijke of industriële tafel online of bezoek onze showroom. Heb je vragen over een tafel die je hebt gezien? Schroom dan niet contact op te nemen.

Boomstamtafel Acacia

Boomstamtafels

Boomstamtafels zijn een hit. Denk hierbij aan landelijke boomstamtafels van Acaciahout, Suar, Eiken tafels, bijzettafels en salontafels van onder andere Mangohout. Door de unieke vorm van de boomstam is geen boomstamtafel die je bij ons koopt hetzelfde. Bij de boomstambladen bieden wij een ruime keuze aan tafelpoten van Eikenhout of metaal. De sterpoot onder een ronde tafel of de X-poten onder een robuust boomstamblad geven jouw landelijke tafel een stoer industrieel karakter.

Boomstamtafel

Salontafels

Old Inn Wonen is specialist in landelijke en industriële salontafels. Geef je huis of ruimte sfeer met een salontafel met een houten top. Eiken, acacia of een levendig blad van mangohout. Een metalen onderstel maakt de salontafel of bijzettafel stoer. De set van 3 ronde salontafels met een top van mangohout doet het dit seizoen erg goed. Een echte sfeermaker en vooral ook erg praktisch want ze passen onder elkaar.

Bijzettafels

Bijzettafels

Een plantentafeltje of een tafeltje naast een fauteuil. Wij hebben een breed assortiment bijzettafeltjes. In zijn geheel van hout of hout gecombineerd met staal voor een industriële stoere look. Die keuze laten wij aan jou. En wil je rond, vierkant, rechthoek of ovaal?

In de showroom in Dirkhorn hebben wij voornamelijk bijzettafels van Mangohout, Eikenhout, oud gerecycled hout en Acaciahout. Kom gerust een kijkje nemen. Diverse van deze tafels zijn direct leverbaar.