history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Stoelen

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! Old Inn Wonen is de specialist in landelijke en industriële stoelen. In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we je een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds  en industrieel. Bestel jouw landelijke of industriële stoel online of bezoek onze showroom. Heb je vragen over een stoel die je hebt gezien? Schroom dan niet contact op te nemen.

buffet victor lilly

Groot assortiment kwalitatieve stoelen

Van fauteuil tot eetkamerstoel, in de showroom in Dirkshorn staat een groot assortiment kwalitatieve stoelen waar je uit kunt kiezen. Stoelen waar je uren op kunt zitten aan de eettafel met vrienden of familie. Of fauteuils waar je heerlijk in kunt relaxen of een boek kunt lezen. Je bent van harte welkom in onze showroom om het brede scala aan kleuren, leer en stoffen te bekijken en om de stoelen uit te proberen. Wij helpen je uiteraard graag.

quint rasmus

Kwaliteit en gemak

Vele van de stoelen zijn gemaakt van eco-leer of PU leather en dus de perfecte mix voor kwaliteit en gemak. Enkel een natte doek is nodig om bijvoorbeeld rode wijn van de stoel te vegen.