history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom
Projectinrichting van horeca, hotel, huizen en andere projecten

Projectinrichting van horeca, hotel, huizen en andere projecten

Projectinrichting van horeca, hotel, huizen en andere projecten
Wil je je horeca, hotel, (prive) huis of een ander project volledig laten inrichten en restylen door een betrouwbare en ervaren partner in projectinrichting? Old Inn wonen is een expert als project inrichter en zorgt er voor dat jouw huis, horeca of hotel volledig ingericht en restylet is met de mooiste en modernste meubels. 

Projectinrichting horeca & hotels
Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de projectinrichting van je horeca gelegenheid? Bij Old Inn Wonen nemen wij de inrichting van jouw horeca uit handen! De inrichting van jouw horeca gelegenheid geven we een industriële en of landelijke uitstraling met onze mooie stoelen, tafels en banken. Ook voor de projectinrichting van hotels ben je bij Old Inn Wonen aan het juiste adres.

Woning laten inrichten interieur stylist

Woning laten inrichten interieur stylist

Wil je je woning laten inrichten door een interieur stylist met een mooie industriële of landelijke tafel en bijbehorende stoelen? Of ben je op zoek naar een mooie bank en kast voor je huis inrichting? Onze interieur en huis stylist denkt graag met je mee en helpt mee met de woning inrichting aan huis.

Onverkoopbare woning restylen
Staat je huis te koop, maar lukt het maar niet om je woning te verkopen? Denk er dan eens over om je onverkoopbare woning te laten inrichten door Old Inn Wonen. Met een moderne en strakke inrichting vergroot je de kans op de verkoop van je woning! Wij denken graag met je richten je huis in voor verkoop.

Appartement inrichtingen
Verkoop klaar maken van appartementen doen wij met enthousiasme! Met mooie landelijke en industriële meubels, zoals kasten, stoelen, banken en tafels verzorgen wij ook appartement inrichtingen. Zo krijgt het appartement een moderne uitstraling en is het vaak beter en sneller verkoopbaar dankzij de strakke uitstraling!

Oldd Inn Wonen projectinrichting

Oldd Inn Wonen projectinrichting

Voor de styling van verschillende projecten hebben wij een groot aanbod in mooie landelijke en industriële meubels, zoals:

Totaaloplossing voor zakelijke of privé inrichting
Old Inn Wonen biedt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt totaal inrichting en interieur styling aan. Of het nu gaat om een hotel, restaurant, kantoor of woning, ons aanbod is zeer divers! We zijn bovendien gespecialiseerd in landelijke en industriële meubelen welke helemaal van deze tijd zijn! 

Kosten projectinrichting
Voor B2B projecten leveren we meubels tegen groothandel prijzen! Een stuk voordeliger dus. Ben je benieuwd naar de kosten van project inrichting? Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en ontvang gratis een offerte op maat.

Meer informatie over projectinrichting
Ben je geïnteresseerd in inrichting van jouw horeca, hotel, woning of ander project? Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom! Wil je meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op via dirkshorn@oldinn.nl of 0224 – 551563.