history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Showroom

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! De collectie in onze showroom in Dirkshorn bestaat onder andere uit stoere bankstellen en hoekbanken, comfortabele fauteuils, ruime keuze eetkamerstoelen, robuuste eiken tafels, prachtige accessoires en nog veel meer…

nova ted

Collectie

We verwelkomen je graag in onze showroom in Dirkshorn. De knus ingerichte ruimtes bij Old Inn Wonen geven een uniek beeld van de mogelijkheden om eigen meubels te mixen met trendy mangohouten meubelen en interieurstukken en accessoires van leveranciers uit binnen- en buitenland. Wij omschrijven onze meubelen als industrieel en landelijk, maar zijn tegelijk modern, eigentijds en trendy.

acacia boomstamtafel

Boomstamtafels

Geef jouw interieur of kantoorruimte een natuurlijke look met een boomstamtafel. Door de unieke vorm van de boomstam is geen boomstamtafel die je bij ons koopt hetzelfde. Naast eettafels van boomstammen, hebben wij ook salontafels met een boomstamblad. Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij bijpassende stoere eetkamerstoelen in ons assortiment.

Old Inn Wonen biedt een ruime keuze aan poten die je bij het boomstamblad kunt uitkiezen. Denk aan stalen poten of Eikenhouten poten met diverse afwerkingsmogelijkheden. In de showroom kunnen wij het verschil laten zien tussen een blad van acaciahout en een eikenhouten blad, naast diverse andere houtsoorten.