history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Maatwerk Tafels

Maatwerk tafelblad met poten samenstellen
Ben je op zoek naar een specifieke tafel, waarbij je zelf het tafelblad, het onderstel, de afmetingen en de afwerking kan samenstellen? Bij Old Inn Wonen bieden we nu maatwerk tafels aan. Je stelt hierbij helemaal zelf de gewenste tafel samen zodat deze perfect in je woning of op elke andere plek past.

Dankzij maatwerk bepaal je zelf alle maten, materiaal en stijl. Op deze manier kunnen we de perfecte tafel voor iedereen samenstellen. Ons aanbod tafelbladen en tafelpoten is zeer uitgebreid.

Tafelbladen maatwerk
Voor het op maat samenstellen van je tafel zijn er verschillende tafelbladen mogelijk. Bij het maken van dit tafelblad dien je rekening te houden met het materiaal van het tafelblad, de vorm van het tafelblad en de bijbehorende afmetingen.

Materiaal tafelblad
Er zijn verschillende materialen voor je tafelblad mogelijk, welke je tafel een landelijke of industriële uitstraling geven. Old Inn Wonen heeft tafelbladen van de volgende materialen:

Vorm tafelblad
Wanneer je het materiaal van het tafelblad hebt uitgekozen, is het van belang ook na te denken over de vorm van je tafel. Tafels op maat zijn er in de volgende vormen:

Tafelblad Rechthoekig Tafelblad Ovaal Tafelblad Rond Tafelblad Plat Ovaal
Rechthoekig Ovaal Rond Plat Ovaal*

Alleen in eikenhout leverbaar

Afmeting tafel op maat
Daarnaast is maatwerk van tafels zeer geschikt voor het zelf samenstellen van de afmeting van je tafelblad. Hoe groot is de ruimte waar de tafel komt, hoeveel personen moete er aan de tafel kunnen zitten? Denk goed na over de afmetingen van de tafel.

Afwerking tafelblad
Wanneer je tafel op maat klaar is, kun je indien gewenst nog een afwerking kiezen voor je tafelblad. Je kan het tafelblad ook onbewerkt laten. Je kunt kiezen voor de volgende afwerking van je tafelbad:

Tafelblad Acacia Donkerbruin Acacia Zwart  
Acacia Donkerbruin Acacia Zwart  
Eiken Donkerbruin Eiken Smoke Eiken Zwart
Eiken Donkerbruin Eiken Smoke Eiken Zwart

Opzoek naar een speciale kleur? Bij ons in de showroom hebben wij nog veel meer kleuren staaltjes waar u uit kunt kiezen.

Maatwerk onderstel voor tafels
Bij het samenstellen van je tafel op maat hoort ook een onderstel. Bij het kiezen van de poten van je zelf samengestelde tafel houd je rekening met de hoogte, materiaal en type vorm van je tafelpoten.

Verschillende types tafelpoten
De vorm van de gekozen tafelpoten zijn zeer bepalend voor de uitstraling van je tafel op maat. Voor je zelf samengestelde tafel van Old Inn Wonen kun je kiezen uit de volgende vormen tafelpoten:

Spinpoot Smal Spinpoot Sterpoot  
Spinpoot Smal Spinpoot Sterpoot  
Kolompoot Mikadopoot V Poot  
Kolompoot  Mikadopoot V Poot  
Trapeziumpoot Smal X Poot Splitpoot  
Trapeziumpoot Smal X Poot Splitpoot  
U Poot      
U Poot U Poot    

Hoogte van de tafel
De tafelpoten hebben een hoogte van zo'n 72 cm en de compleet samengestelde tafel met tafelblad heeft een hoogte van 75cm.

Meer informatie over maatwerk tafels
Ben je geïnteresseerd in een maatwerk tafel of wil je vrijblijven advies of contact? Mail ons op dirkshorn@oldinn.nl of bel 0224-551563.

Maatwerk tafel bestellen
Een maatwerk tafel met zelf gekozen tafelblad en onderstel bestel je direct hier.