history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze winkel of uw bestelling? Neem dan snel een kijkje tussen onze veelgestelde vragen hieronder! Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of via WhatsApp.

Algemeen

 1. De showroom van Old Inn Wonen is gevestigd in Dirkshorn: Dorpsstraaat 49, 1746AB Dirkshorn.

 2. Pin
  Betalen in de winkel met de PIN.

  Contant
  Betalen in de winkel met contact geld.
  Let op: dit kan alleen in de winkel.

  iDEAL
  Via de vertrouwde en veilige online betaalomgeving van jouw bank.

  Creditcard
  Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven nadat jouw artikel is geleverd.
  Let op: Deze betaalmogelijkheid is alleen mogelijk in de online shop.

  Bancontact
  De veilige en online betaalomgeving voor klanten uit België.

  Wij bieden ook de mogelijkheid om gratis achteraf te betalen. Hiervoor hebben wij de volgende betaalmogelijkheden.

  Afterpay
  Achteraf betalen binnen 60 dagen. Het bedrag moet voldaan worden binnen de 60 dagen, ook indien het product dan nog niet geleverd is vanwege levertijd.

   

 3. Je kunt hier klikken om een bericht sturen naar ons Whatsapp nummer, zo kunnen wij je een nog beter beeld geven van onze mooie meubels.

 4. Helaas is er het afgelopen jaar tijdens de Corona crisis een enorme prijsverhoging geweest van diverse materialen, zoals koudschuim, metaal en hout. Hierdoor worden prijzen regelmatig aangepast door onze leveranciers, wat ook op onze website zichtbaar is. De prijzen op de website zijn leidend, en wij kunnen geen oudere prijzen hanteren.

Bestellingen

 1. Bedankt voor jouw bestelling! Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en leveranciers, en een extern transport bedrijf. Zodra jouw order compleet is, wordt er binnen 3 werkdagen contact met je opgenomen vanuit ons transport om een afspraak te maken voor de levering. Dit contact gebeurt telefonisch, of je ontvangt een mail met daarin een tijdsvak wanneer en hoe je een afspraak kunt maken voor de levering. Je ontvangt daarna een e-mail ter bevestiging van de gemaakte afspraak. Hierin wordt ook een tijdsindicatie gegeven voor de levering, en (mits van toepassing) het resterende bedrag wat je bij levering nog dient te pinnen.

 2. Wanneer je jouw bestelling of een gedeelte daarvan wenst te annuleren kan je dit mailen naar dirkshorn@oldinn.nl.

  Meubels die voor jou op maat gemaakt worden, kunnen binnen 5 dagen kosteloos geannuleerd worden. Na 5 dagen kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Levering

 1. Alle levertijden staan per product aangegeven op onze website. Bestel je meerdere meubels, dan kan je uitgaan van het product met de langste levertijd.

  Levertijden zoals aangegeven op de website zijn indicatief. Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en leveranciers en dit kan de levertijd soms beïnvloeden.

  Overschrijding van de leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding.

 2. We hebben een gratis standaard bezorging tot aan de deur. Ook bieden we Bezorging & Service aan, de kosten hiervoor zijn €49,-. 

 3. Als je kiest voor een Standaard bezorging wordt jouw bestelling tot aan de deur geleverd. Dat kan zijn door de pakketdienst, als de afmetingen van het artikel het toelaten. Wij werken meestal met PostNL en je ontvangt van ons de Track&Trace code als deze beschikbaar is.

  In de meeste gevallen, bijvoorbeeld bij een tafel of kast, wordt de Standaard bezorging gedaan door onze transportservice. Deze standaard bezorging is gratis. Zij leveren jouw bestelling met één man tot aan de deur. Montage van de meubelen is niet inbegrepen en jouw eigen verantwoordelijkheid. Evenals het afvoeren van het verpakkingsmateriaal.

  Als de Standaard bezorging wordt gedaan door onze transportservice, wacht je telefonisch contact af van hen om de dag en het tijdstip van levering te bepalen. Houdt er rekening mee dat er enkele dagen overheen kunnen gaan tussen de bestelling van het product en het contact met de transporteur. Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en regio’s en dit kan de levertijd en het contact met de transporteur soms beïnvloeden.

 4. Al onze meubels staan opgeslagen in ons magazijn centraal in Nederland. Het is daarom niet mogelijk om jouw meubels op te halen in onze showroom te Dirkshorn, alles wordt geheel netjes bij je thuis bezorgd!

 5. In het brievenbuspakketje die je ontvangt zitten ringen en schroeven waarmee de tafel gemonteerd moet worden. Hierbij ontvang je ook een montage uitleg.

 6. Wij werken met verschillende bezorgdiensten. Als je bestelling verzameld is en klaar voor verzending wordt er hierover contact met je opgenomen. 

 7. Zodra jouw bestelling verzameld is en klaar voor verzending is zal er telefonisch contact met je opgenomen worden om een afspraak voor leveren te maken. 

Retourneren

 1. Binnen 30 dagen na ontvangst mag je jouw aankopen retourneren. De kosten hiervoor bedragen €49,-. Het retourneren kun je via een e-mail naar dirkshorn@oldinn.nl bij ons doorgegeven, dan zal er een nieuwe afspraak gemaakt worden door ons transport voor het ophalen van het product.

  Let op het product moet wel in de originele verpakking geretourneerd worden.

 2. Binnen 30 dagen na ontvangst mag je jouw aankopen retourneren. De kosten hiervoor bedragen €49,-. Het retourneren kan je via een e-mail naar dirkshorn@oldinn.nl bij ons doorgegeven, dan zal er een nieuwe afspraak gemaakt worden door ons transport voor het ophalen van het product.

Garantie en Service

 1. Wij ontvangen graag foto’s van het geleverde meubel, zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden. Je kunt dit onder vermelding van jouw ordernummer e-mailen naar dirkshorn@oldinn.nl.  

 2. Wat vervelend! Wij ontvangen graag foto’s van het geleverde meubel, zodat wij jou een passende oplossing kunnen bieden. Je kunt dit onder vermelding van jouw ordernummer e-mailen naar dirkshorn@oldinn.nl.

Onderhoud

 1. Voor zowel het voorkomen als behandelen van jouw meubels verwijzen wij je door naar www.meubelonderhoud.nl.

 2. Je kunt de stoelpoten voorzien van klassieke viltjes. Wil je graag stoeldoppen van hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur, dan verwijzen wij je graag door naar de website www.vloerglijders.nl, of www.scratchnomore.nl. Hier kun je voor elk onderstel een passende stoeldop vinden.

 3. Ons assortiment tafels bestaat uit diverse houtsoorten. Vind hier ons advies voor zowel onbehandelde, als gelakte meubels.

  Voor het gebruik van een monocoat olie voor jouw eiken tafel kan je hier een specifieke gebruiksaanwijzing vinden.