history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Bezorgen en Afhalen

Je hebt een bestelling geplaatst bij ons, dit kan telefonisch zijn geweest, per mail, in de online shop of bij ons in de showroom. Om de bestelling in huis te krijgen kun je kiezen uit 3 opties:

Standaard bezorging

Als je kiest voor een Standaard bezorging dan wordt jouw bestelling tot de deur geleverd. Dat kan zijn door de pakketdienst, als de afmetingen van het artikel het toelaten. Wij werken meestal met PostNL en je ontvangt van ons de Track&Trace code als deze beschikbaar is.

In de meeste gevallen, bijvoorbeeld bij een tafel of kast, wordt de Standaard bezorging gedaan door onze transportservice. Deze standaard bezorging, ook wel dropshipment, is gratis. Zij leveren jouw bestelling met één man tot de deur. Montage van de meubelen is niet inbegrepen en jouw eigen verantwoordelijkheid. Evenals het afvoeren van het verpakkingsmateriaal.

Als de Standaard bezorging wordt gedaan door onze transportservice, wacht je telefonisch contact af van hen om gezamenlijk de dag en het tijdstip te bepalen. Houdt er rekening mee dat er enkele dagen overheen kunnen gaan tussen de bestelling van het product en het contact met de transporteur. Wij werken met diverse magazijnen, voorraden en regio’s en dit kan de levertijd en het contact met de transporteur soms beïnvloeden.

 

Zelf ophalen

Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven of je de bestelling zelf komt ophalen. Wij werken met diverse magazijnen en voorraden dit kan de levertijd voor het zelf afhalen soms beïnvloeden. Het afhalen van de goederen kan alleen plaatsvinden in Dirkshorn. Als jouw bestelling binnen is, nemen wij contact met je op. Wij maken dan graag een afspraak wanneer je jouw bestelling kunt komen ophalen.