history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Kasten

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! Old Inn Wonen is de woonstijl specialist in landelijke en industriële kasten. In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we je een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds  en industrieel. Bestel jouw landelijke of industriële kast online of bezoek onze showroom. Heb je vragen over een kast die je hebt gezien? Schroom dan niet contact op te nemen.

dressoir en buffetkast

Breed assortiment

Old Inn Wonen is de woonstijl specialist in landelijke en industriële kasten. Van boekenkast tot buffetkast. Open, smal, laag of hoog. Eiken, oud hout, metaal of gespoten in een RAL-kleur die perfect past bij jouw landelijke of industriële interieur. In onze showroom in Dirkshorn en op de website zijn vele mogelijkheden te bewonderen.

dressoir amber

Wisselend assortiment

Grotendeels staat ons assortiment in onze showroom om te bezichtigen. Zo kan je goed beoordelen wat voor kast bij jouw interieur past! Omdat we met een wisselend assortiment werken kan het soms voorkomen dat de kast of een specifieke afmeting waarin je geïnteresseerd bent niet in de showroom staat. Je kunt altijd telefonisch, via Whatsapp of via e-mail contact met ons opnemen om dit na te vragen.