history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Banken

Old Inn Wonen is jouw specialist in landelijke en industriële banken. De banken die wij in ons assortiment hebben zijn in diverse maten, kleuren, modellen en materialen te verkrijgen. Op onze website krijg je een idee welke banken wij kunnen leveren. Om sfeer te proeven en enkele banken uit de proberen nodigen wij je graag uit in onze showroom.

ottomane zithoek kirsten

Een landelijke bank in jouw interieur

Heb je voldoende plaats voor een hoekbank, of kies je liever voor een heerlijke loungebank met een compacte fauteuil? Je zult je verbazen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Meet voordat je een bezoek brengt aan onze showroom de ruimte waarin de bank of fauteuil komt te staan. En denk hierbij ook aan de loopruimte om jouw zitmeubel heen. Voor het gemak leg je een paar kranten neer op de plek waar jouw bankstel of relaxfauteuil moet komen. Met deze tips kun je de keuze maken welke bank het beste in jouw interieur past.

4-zits toscane

Kwaliteit bij Old Inn Wonen

Wij leveren kwalitatieve banken en willen graag dat je tevreden bent met jouw aankoop. We raden je dan ook zeker aan om te komen proefzitten in onze showroom in Dirkshorn. Je bent van harte welkom in onze showroom om het brede scala aan stoffen en kleuren te bekijken.