history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Bank Tino

Model Tino, is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en opstellingen. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Bank Tino

De Tino bank van Old Inn Wonen is een comfortabele hoekbank met pootjes van zwart metaal. De hoekbank is afgebeeld met een van zachte stof. Dankzij het materiaal heeft de bank een heerlijk zitcomfort. De hoekbank is in verschillende opstellingen verkrijgbaar 86cm hoog en 96-230cm diep. De zitdiepte van de bank is 52cm. Op deze bank zul je zeker heerlijk zitten en relaxen!De Tino bank heeft een eigentijdse ui...

Specificaties

Kleur Diverse kleuren leverbaar
pa_maten Leverbaar in diverse maten
Materiaal Diverse materialen leverbaar
Levertijd 10-12 weken
Zitdiepte 52 cm
Zithoogte 48 cm

Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Bank Tino

Model Tino, is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en opstellingen. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

€ 1.745,00
  • local_police
    3 Jaar garantie
  • local_shipping
    Gratis bezorging in heel Nederland
  • credit_card
    Betaal veilig , vooraf of achteraf

Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Anderen bekeken ook

Bank Tino
De Tino bank van Old Inn Wonen is een comfortabele hoekbank met pootjes van zwart metaal. De hoekbank is afgebeeld met een van zachte stof. Dankzij het materiaal heeft de bank een heerlijk zitcomfort. De hoekbank is in verschillende opstellingen verkrijgbaar 86cm hoog en 96-230cm diep. De zitdiepte van de bank is 52cm. Op deze bank zul je zeker heerlijk zitten en relaxen!De Tino bank heeft een eigentijdse uitstraling en zal zeker opvallen in je interieur!  Grijze bank met pootjes van zwart metaal✓ Naam: Tino ✓ Type bank: Verschillende maten leverbaar✓ Kleur: verschillende kleuren leverbaar✓ Materiaal stof: Velvet, kunstleer, leer✓ Materiaal poten: zwart metaal ✓ Zitdiepte: 52-123cm ✓ Zithoogte: 48cm✓ Armhoogte: 69cm✓ Armbreedte: 15cm✓ Met kussens: Ja✓ Prijs: Verschillend Omdat een bank een prominente plek heeft in de woonkamer is het belangrijk dat de bank goed in de woonkamer past. Denk hierbij aan de kleuren van de bank, de grootte en de opstelling. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de bank lekker zit! Ga je voor lekker zacht zitten of kies je liever een stevige bank? Banken zijn er in verschillende kleuren en opstellingen zoals een 2-, 3- of 4- zits en ook zeker populair is een hoekbank!  Bij Old Inn Wonen vind je banken in verschillende kleuren, materialen en opstellingen. We helpen je dan ook graag via onze klantenservice of kom kijken in onze showroom.