history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

Bank Ripoli

Model Ripoli, is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en opstellingen. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Bank Ripoli

De Ripoli bank van Old Inn Wonen is een comfortabele hoekbank met pootjes van zwart plastic. De hoekbank is afgebeeld met een van velvet, fluweel. Dankzij het materiaal heeft de bank een heerlijk zitcomfort. De hoekbank is in verschillende opstellingen verkrijgbaar 60cm hoog en 110cm diep. De zitdiepte van de bank is 50-70cm. Op deze bank zul je zeker heerlijk zitten en relaxen!De Ripoli bank heeft ee...

Specificaties

Kleur Diverse kleuren leverbaar
Materiaal Diverse materialen leverbaar
Zithoogte 43cm
Hoogte 60cm
Diepte 110cm
Zitdiepte 50cm
pa_maten Leverbaar in diverse maten

Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Bank Ripoli

Model Ripoli, is verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en opstellingen. We laten u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

€ 838,00
  • local_police
    3 Jaar garantie
  • local_shipping
    Gratis bezorging in heel Nederland
  • credit_card
    Betaal veilig , vooraf of achteraf

Hulp nodig?

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Anderen bekeken ook

Bank Ripoli
De Ripoli bank van Old Inn Wonen is een comfortabele hoekbank met pootjes van zwart plastic. De hoekbank is afgebeeld met een van velvet, fluweel. Dankzij het materiaal heeft de bank een heerlijk zitcomfort. De hoekbank is in verschillende opstellingen verkrijgbaar 60cm hoog en 110cm diep. De zitdiepte van de bank is 50-70cm. Op deze bank zul je zeker heerlijk zitten en relaxen!De Ripoli bank heeft een eigentijdse uitstraling en zal zeker opvallen in je interieur!  Witte bank met pootjes van zwart plastic✓ Naam: Ripoli ✓ Type bank: Verschillende maten leverbaar✓ Kleur: verschillende kleuren leverbaar✓ Materiaal stof: Velvet, kunstleer, leer✓ Materiaal poten: zwart plastic ✓ Zitdiepte: 50-70cm ✓ Zithoogte: 43cm✓ Armhoogte: 63cm✓ Armbreedte: 25-29cm✓ Met kussens: Ja✓ Prijs: Verschillend Omdat een bank een prominente plek heeft in de woonkamer is het belangrijk dat de bank goed in de woonkamer past. Denk hierbij aan de kleuren van de bank, de grootte en de opstelling. Ook is het natuurlijk belangrijk dat de bank lekker zit! Ga je voor lekker zacht zitten of kies je liever een stevige bank? Banken zijn er in verschillende kleuren en opstellingen zoals een 2-, 3- of 4- zits en ook zeker populair is een hoekbank!  Bij Old Inn Wonen vind je banken in verschillende kleuren, materialen en opstellingen. We helpen je dan ook graag via onze klantenservice of kom kijken in onze showroom.