history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

B2B

Welkom bij Old Inn Wonen, jouw betrouwbare B2B-partner voor hoogwaardige meubelen tegen scherpe prijzen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan stijlvolle meubelen om aan de behoeften van jouw bedrijf en klanten te voldoen.

Met jarenlange ervaring in de meubelindustrie begrijpen we de uitdagingen waar B2B-bedrijven mee te maken hebben. We streven ernaar om jou een naadloze inkoopervaring te bieden, met concurrerende prijzen en kwaliteitsproducten waarop je kunt vertrouwen.

Bij Old Inn Wonen geloven we dat hoogwaardige meubelen niet duur hoeven te zijn. Onze scherpe prijzen stellen jou in staat om jouw winstmarges te maximaliseren en concurrentievoordeel te behalen in de markt. Of je nu op zoek bent naar elegante eettafels, comfortabele stoelen of andere meubelstukken, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld om aan de diverse smaken en eisen van jouw klanten te voldoen. Of je nu een eigentijdse, industriële of klassieke stijl zoekt, wij hebben meubelen die bij jouw bedrijf passen. Bovendien bieden we regelmatig nieuwe collecties aan om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste trends en ontwerpen kunt aanbieden.

 

B2B verkoop

Inkopen bij Old Inn Wonen

Als B2B-partner begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor een efficiënt bestelproces en snelle levering, zodat je snel over jouw gekozen meubelen kunt beschikken. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden om bij Old Inn Wonen in te kopen en jouw klanten hoogwaardige meubelen tegen scherpe prijzen te bieden. Bezoek onze website, bekijk ons assortiment en neem contact met ons op voor meer informatie. Samen kunnen we jouw bedrijf laten groeien en succesvol zijn in de competitieve meubelmarkt.

Interesse? Stuur ons een email met uw bedrijfsgegevens en wij zullen na controle de catalogus naar u versturen.