history 30 dagen proefzitten
event_available Binnen 1 tot 6 werkdagen geleverd
inventory_2 Online meubel warenhuis met eigen import
local_shipping Online order gratis bezorgd in Nederland
place Eigen showroom

place Eigen showroom
chair Sfeervolle, landelijk en industriële meubels
local_police 3 Jaar garantie
Banken

Zitten & relaxen

Bekijk onze banken
Inspiratie

Info & inspiratie

Neem contact met ons op
Opstelling 1

Familiebedrijf

Wij zijn bijzonder door ons al meer dan 45 jaar als echt familiebedrijf te onderscheiden in de markt. We blinken uit in het leveren van een zo optimaal mogelijke service en het aanbieden van een diverse variatie van landelijke en industriële meubelen omdat wij een goede relatie hebben met onze leveranciers.

Opzoek naar landelijke of industriële meubels die precies bij jouw huis passen? In onze showroom in Dirkshorn en op de website willen we je een indruk geven van wie we zijn en wat er mogelijk is. Onze meubelen omschrijven we als landelijk, maar zijn ook modern, eigentijds en industrieel.

Neem contact met ons op
Opstelling 2

Landelijke & industriële collectie

De meest sfeervolle, landelijke en industriële meubels vind je bij Old Inn Wonen in Dirkshorn! De collectie in onze showroom in Dirkshorn bestaat onder andere uit stoere bankstellen en hoekbanken, comfortabele fauteuils, ruime keuze eetkamerstoelen, robuuste eiken tafels, prachtige accessoires en nog veel meer…

Ondanks dat we proberen zo up-to-date mogelijk te zijn van de laatste ontwikkelingen en nieuwste collecties op de website, blijft het natuurlijk altijd de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. Sfeer proeven lukt nog altijd het beste op locatie en de koffie staat natuurlijk klaar!

Onze showroom