Bel ons 0224 – 551563

Winkelwagen

0 items

Maatwerk is onze kracht!

Het ontwerpen en produceren van haar eigen meubelcollectie doet Old Inn Wonen al jaren zelf. Door deze ruime ervaring is er door de loop van tijd de mogelijkheid ontstaan om geheel naar uw wensen een meubel op maat te laten vervaardigen.

Past die ene mooie kast of tafel uit de collectie van Old Inn niet in uw keuken of woonkamer? Of heeft u elders een model gezien welke u aanspreekt, dan maken wij het gewenste meubel voor u op maat.

Zo produceren wij hoogwaardig MDF wat in alle Ral kleuren gespoten kan worden, zelfs in een duokleur of materiaal. Ook zijn er diverse uitwisselbare afwerkingen in eiken mogelijk. Zoals design, modern, klassiek, landelijk, nostalgisch en geborsteld in diverse beitsen, lakken of olie.

Dit alles doen wij onder een zeer strenge kwaliteit eis. Dit is ook de reden waardoor wij al 40 jaar lang met succes produceren.

 Offerte maatwerk

Indien u opzoek bent naar een meubel dat precies bij het interieur thuis past, kom dan bij ons langs, in de showroom, met uw wensen, schets of tekening. Wij denken graag met u mee en een offerte is geheel vrijblijvend.

* Verplichte velden