Bel ons 0224 – 551563

Winkelwagen

0 items

De meubelwinkel van Noord-Holland

Vroeger beter bekend als Antiek Old Inn. Nu kunt u er terecht voor een Eigentijds interieur. In onze grote showroom vindt u diverse stijlen; strak, modern, trendy maar ook klassiek en rustiek. Maar altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Naast meubels ook verlichting en vele accessoires.! Wat bieden wij meer?! Naast de reguliere meubels kunnen wij u ook meubels op maat aanbieden. Wij hebben een eigen hoogwaardige productie- en meubellijnen opgezet in Hongarije. Hier wordt gewerkt met diverse houtsoorten, afwerkingen, kleuringen en borstelingen. Hierdoor kunnen wij uw droomkast of tafel laten maken tegen een betaalbare prijs.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor professionele bedrijfsinrichtingen of een persoonlijk interieur advies.

Tot ziens in onze showroom!

Loes en Rik van der Oord

 

Historie Old Inn Wonen!

Old Inn is al jaren een begrip in Noord Holland. ! Was het eerst Antiek Old Inn, onder leiding van de kinderen Loes en Rik heet het nu Old Inn Wonen. Wat blijft is de kwaliteit.

Gerrit van der Oord startte in 1972. Deze antiquair en handelaar kwam op zijn zoektocht naar handel al meer exclusieve grenen meubelen tegen. Hij besloot een groothandel in geloogd grenen meubelen te starten. Daarvoor kocht het voormalige bejaardenhuis in Dirkshorn. (nog altijd de locatie van de Showroom aan de Dorpsstraat)

Gerrit had als een van de eerste een eigen loogbak om de meubels te logen. Dit was uniek en Old Inn Antiek is er groot mee geworden. ”Grenen Gerrit” verkocht door heel Nederland, Duitsland, Amerika etc. Extra loodsen werden gebouwd. Ook werden er meer filialen opgericht en op het hoogtepunt waren dat er 7 in Noord- en Zuid Holland. Maar het werd wel erg groot. Voor de crisis zijn er een aantal filialen verkocht en zijn ze weer terug bij de bron en weer een (h)echt familiebedrijf. 

Wanneer u uw interieur graag voorziet van niet alledaagse meubels, maar wel die van klasse en kwaliteit, dan is Old Inn precies wat u zoekt. Wij zijn dé meubelwinkel van Noord-Holland waar u zowel online als in realtime de gehele collectie aanschouwen.

Wij bieden meer
Eigentijds, exclusief interieur en accessoires ook voor advies of meubels op maat.

  • Meubels in verschillende stijlen
  • Accessoires
  • Verlichting
  • Maatwerk meubels
  • Advies

Contact

Onze medewerkers staan voor advies of een vrijblijvende offerte.