Bel ons 0224 – 551563

Winkelwagen

0 items

Advies

 

Het creëren van een persoonlijk interieur is niet altijd even eenvoudig. Of dit nu voor de woning is of de werkplek. Het verteld iets over jezelf en zorgt voor een omgeving met een eigen identiteit.

De jaren lange ervaring en brede kennis, van Old Inn, zijn dé basis ingrediënten om u diverse adviezen te  kunnen geven over het [her] inrichten van uw interieur. Het advies bestaat uit een samenvatting van uw behoeftes, gewoonten en wensen.

Een persoonlijke sfeerplan reikt bij Old Inn verder dan de meubelen alleen. Door samen te werken met externe partijen zijn wij in staat een totaalplaatje op maat aan te bieden. Van tafel tot behang en van vloer tot verlichting kunnen onze adviseurs u bijstaan bij het creëren van uw persoonlijkheid.

Samen brengen wij uw droombeeld tot leven. Voorzien van diverse stalen en voorbeelden komen wij [indien gewenst na overleg] graag bij u langs om persoonlijk advies te geven.

 

Bedrijfsinrichting

Old Inn heeft ruim 40 jaar ervaring met het verzorgen van bedrijfsinrichtingen. Het is voor ons een genoegen om uw huisstijl en interieur op elkaar af te stemmen. De omgeving van uw bedrijf is immers het presentatieplaatje van uw visie!

 

Prijs

De kosten van advies zijn €75,-. Wanneer u over gaat tot een bestelling, dan is het advies geheel gratis.